Η Εταιρεία

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία "Κουτσίλας Machineworks" εδρεύει στην Πτολεμαΐδα και ιδρύθηκε το 1984, από τον Νικόλαο Κουτσίλα και τον Γεώργιο Ματθιό.

Από τη πρώτη μέρα της ίδρυσής της, στόχος της ήταν η εξεύρεση άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων σε κάθε είδους μηχανουργικό και μηχανολογικό πρόβλημα. Με την πάροδο των ετών, η γκάμα των έργων που αναλαμβάνει διευρύνθηκε σε πεδία όπως υδραυλικά υψηλής πίεσης, επισκευή βαρέων οχημάτων αλλά και μεταλλικές κατασκευές.

Company Logo

Σήμερα, μετρώντας 37 έτη επιτυχημένης πορείας, η “Koutsilas Machineworks” έχει καθιερωθεί ως μια από τις δυναμικότερες εταιρείες του κλάδου της.

Πλέον έχει περάσει στην δεύτερη γενιά μηχανουργών, με επικεφαλής τον Κουτσίλα Κωνσταντίνο, και συνεχίζει με την ίδια δυναμική εμπλουτίζοντας τον εξοπλισμό της και διευρύνοντας τα πεδία εργασιών που μπορεί να αναλάβει.

koutsilas_image

Δέσμευσή της είναι να συνεχίσει να παρέχει αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες, με τη συμβολή του έμπειρου προσωπικού της, των υψηλών προδιαγραφών μηχανημάτων της και των πιστοποιημένων συνεργατών της.

mail 24630 28170

mailinfo@koutsilas.com

1ο ΧΛΜ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΚΟΖΑΝΗΣ

Ακολουθήστε μας

Μάθετε τα νέα μας και δείτε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά μας στην Koutsilas Machineworks.